Rustige klassieke tuin, Gilze

Rustige klassieke tuin, Gilze

Aanleg: 2018

De eigenaar wensten een tuin met rustige strakke vormen die past bij de klassieke uitstraling van het huis. De tuin is met de achterkant gelegen aan een oud park. Door gebruik te maken van hagen die als coulissen werken loopt de ruimte door en lijkt de tuin over te gaan in het park. De bestaande boom in het midden is een mooi zichtpunt dat gebruikt wordt als eye-catcher.
In de voortuin staan al mooie beukenhagen en leilindes. Hier zijn witte pluimhortensia’s onder geplant met siergrassen, die ook in de winter sierwaarde hebben. Het maakt het plaatje vanaf de straat gezien helemaal af. De bestrating is een combinatie tussen lijnen van nieuwe betontegels met daartussen gebakken waaltjes, die passen bij de oude sfeer van het huis.