Over Barbara

Ik ben Barbara Roozen – Hoevenaars, opgeleid als landschapsarchitect aan de Wageningen Universiteit. Na 10 jaar werkzaam te zijn bij ontwerpbureaus, ben ik sinds 2017 zelfstandig tuin- en landschapsarchitect. Mijn werkveld strekt zich uit van particuliere tuinen, erfbeplanting en landschappelijke inpassing van agrarische bedrijven tot de openbare ruimte: parken en speelplekken. Daarnaast heb ik ook veel ervaring met natuurontwikkeling en wegontwerp. Mijn opdrachtgevers zijn particulieren, gemeenten, architecten en non-profitorganisaties. Bekijk hier voorbeelden van gerealiseerde projecten. Op aanvraag kan ik u nog meer voorbeelden en mijn cv toesturen.

Graag maak ik kennis met u, in een vrijblijvend gesprek, om te bekijken hoe we samen van uw project iets moois kunnen maken.