Over Barbara

Ik ben Barbara Roozen - Hoevenaars, opgeleid als landschapsarchitect aan de Wageningen Universiteit. Na 10 jaar werkzaam te zijn bij ontwerpbureaus, ben ik sinds 2017 zelfstandig tuin- en landschapsarchitect. Mijn werkveld strekt zich uit van particuliere tuinen, erfbeplanting en landschappelijke inpassing van agrarische bedrijven tot de openbare ruimte: parken en speelplekken. Daarnaast heb ik ook veel ervaring met natuurontwikkeling en wegontwerp. Mijn opdrachtgevers zijn particulieren, gemeenten, architecten en non-profitorganisaties. Bekijk hier voorbeelden van gerealiseerde projecten. Op aanvraag kan ik u nog meer voorbeelden en mijn cv toesturen.

In mijn vrije tijd ben ik ook altijd bezig in het groen. Sinds een aantal jaren woon ik met man en kinderen in het buitengebied van Gilze op een voormalige boerderij. Hier hebben we ook een akker met een houtwal en een voedselbos (in wording), wilde bloemenweide, pluktuin, rogge-akker en vaste plantenborder. Deze akker gebruik ik als proefveld. De ervaringen die ik hier opdoe gebruik ik in mijn werk.

Graag maak ik kennis met u, in een vrijblijvend gesprek, om te bekijken hoe we samen van uw project iets moois kunnen maken.